måndag 16 augusti 2010

Ny vecka börjar!

Hade en bra vecka förra veckan. Var hårda dagar men det har varit roligt! Toppsäljare i mitt team. Helt utan utmanare till tronen den här veckan, förutom Nora som rättvist tog hem AVIS-uthyrningen av bilar. Utflykterna vann jag! :) Så det är jag helglad för, är grymt kul att lära sig sälja och komma på nya sätt att sälja på. Har även fått två positiva kommentarer i våra frågeformulär, vilket känns riktigt grymt. Beviset på att man gjort grymt ifrån sig!

Hade även tapasnight igår. Vi bjuder in gästerna till en utav våra bästa restauranger där de för endast 20€/vuxen och 12€/barn får smaka på 10 olika tapasrätter. Dryck inkluderat. Det är hur kul som helst att hålla i arrangemanget! Under servicetiderna så träffar man oftast inte gästerna så många gånger så man lär inte riktigt känna dom. Under tapasnight får man chansen att faktiskt komma dom in på livet och lära känna dom lite mer. Härligt! Och dom var superglada när de lämnade restaurangen, success!!
Efter vår tapasnight bar det av till kontoret, byta kläder sedan till Enjoy där alla guider i Alcúdia var igår på lite party. Sedan iväg till C'an Picafort för att se fyrverkerier i hamnen. Var sinnessjukt bra fyrverkerier som höll på i en halvtimme. MASSOR av pengar måste ha sprängts i luften där, jisses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar