tisdag 25 januari 2011

Semestern är över

Då var min semester över. Har varit riktigt kul att få umgås med Louise! Här nedanför kommer lite smakprov av bilder som vi tagit medan vi haft våra äventyr. Vi började med att köra en kväll ute a la oss. Det vill säga, det spelar ingen roll om baren är tom. Festen är där vi är! Och minst sagt var den det! Vi var överallt och vi rockade överallt!

Sedan tog vi en religionsdag. Vi åkte runt här på Phuket för att se alla religioner. Den enda vi inte kunde hitta var judismen, men dom andra fick vi beta av! Buddhismen, islam, kristendom, kinesisk buddhism och till och med hinduism! Så vi började på Wat Chalong och tog oss senare in i Phuket Town för att se mer där. Det var riktigt kul! Avslutade med nattmarknaden och en helkväll på stan tillsammans med några utav dom andra! Helkul!

Men nu ska snart Louise åka hem... På Fredag drar hon. Kommer bli så tomt när inte hon är här! Vad ska jag hitta på?! Vem kan gå crazy med mig som hon kan? Jag vet inte... Men man måste väl överleva ändå, på ett eller annat sätt... Kan börja med att göra en riktigt grym BEACHDAG imorgon för alla våra gäster!
Vi ses på stranden!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar