torsdag 11 november 2010

Regnig dag

Idag har regnet stått som spön i backen. Vi har haft lite lätt teori idag angående lite alltmöjligt här på Phuket. Så det har varit en väldigt lugn dag och vi fick sluta tidigt. Så har varit hemma och tagit mig en första lyssning på något jag sett framemot.
Rihanna - Loud. Albumet släpps imorgon och är ett måste för de som verkligen gillar Rihanna. Det är inte hennes bästa album men den har låtar som aldrig kommer bli gamla. Till exempel Only Girl (In The World), den första singeln från Loud som andas David Guetta. Sedan har vi andra singeln som heter What's My Name? som har inspiration från musikstilen som kallas för ska.

För dom som vill ha något peppande och stärkande så har ni till exempel S&M som har en antydan till att vara uppföljare till Only Girl (In The World). Den andas även den David Guetta men når inte helt upp till första singeln.

Hon har även sina ballader där hon även där håller ett starkt grepp om lyssnaren. Lyssna tillexempel på Faded som blandar in en låt av Enya.

Låten som dock starkast sätter sig i hjärnan är uppföljaren till hennes och Eminems förra monsterhit, Love The Way You Lie. Med på Loud finns nämligen uppföljaren som är mer avskalad med bara piano och trummor. Köper man albumet från iTunes får man även med en piano-version av låten. Och Love The Way You Lie Pt. 2 är precis som sin föregångare en riktigt hit, väldigt kraftfull! Kanske till och med MER kraftfull än sin föregångare... Lyssna själva och se, kunde bara hitta en video på youtube där man måste hoppa in en minut tills låten ska börja. Under finner ni även när Rihanna berättar om Love The Way You Lie Pt. 2.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar