måndag 8 november 2010

Hemma efter en tvådagarsutflykt

Har varit på en jättefin tvådagarstur med massor av härliga människor. Vi åkte runt lite till några öar, bodde över en natt på en av öarna och hade det allmänt jättemegamysigt allihopa. Vi hade avfart från hamnen vid Ao Por för att därifrån med båt åka ut till alla öarna.
Vilken båtresa är komplett utan scenen från Titanic. Jag och Maria gör den riktigt bra tycker jag. Efter ett tag kom vi i alla fall till vår första ö, Koh Hong. Där var paradiset skapat. Jisses vad fint det var, galet galet galet. Perfekt för semesterbilder! Sol, klippor, kristallklart vatten, longtailbåtar längs med stranden... Ja ni ser ju själva.
Vi fick även besök av en varan som säkert var 1.5 meter lång. Riktigt häftigt att få se en i det vilda, dom är ju riktigt stora och maffiga!



Bilden över här visar ju verkligen paradiset. Kan jag bara få nämna att ingen photoshopping har fixat några bilder. Thailand ÄR paradiset! När vi sedan kom till Koh Poda, där vi skulle övernatta, så fick vi veta att det bor apor i skogen. Och där var dom! Men man skulle inte lämna saker utan tillsyn för dom blir stulna av aporna haha Vi såg en familj som blev av med en vattenflaska. Perfekt för aporna! Service!

På kvällen sen så fick vi middag och allmänt mys på en terass i närheten. Ganska intressant att veta att elen på Koh Poda bara är igång mellan 6-12 och 18-24. Annars... Ingen el! Faktiskt skönt :)
På vår andra dag så bar det av mot Rai Ley på fastlandet i närheten av Krabi. Var också väldigt fint här, verkligen sån där sand som rinner mellan tårna och klart vatten.

Sedan fick vi åka till Koh Khai Nai som är en korallrevsö, där fick vi snorkla och bara relaxa innan det bar av hemåt mot Phuket. Två riktigt härliga dagar med enbart härliga människor! Kommer bli så schysst att vara här i sex månader. Förstår ni? Jag ska BO i paradiset i SEX månader!!!

1 kommentar:

  1. Vi är lätt avundsjuka!! Här är det höststorm o snöblandat regn som gäller... Kramar från oss hemma!

    SvaraRadera